Αρχική Τοπικά Ασύρματη πρόσβαση σε Διοικητήριο - Πύλο και Αρχαία Μεσσήνη

Ασύρματη πρόσβαση σε Διοικητήριο - Πύλο και Αρχαία Μεσσήνη

imageΥπογράφηκε χθες μεταξύ της Νομαρχίας Μεσσηνίας και της αναδόχου εταιρείας “SDC - Κέντρο Ανάπτυξης Μηχανογραφικών Εφαρμογών”, η σύμβαση για τις ευρυζωνικές υποδομές ασύρματης πρόσβασης υπηρεσιών και εφαρμογών στη NAM. Εργο που υλοποιείται από το Γ’ ΚΠΣ - από την “Κοινωνία της Πληροφορίας”, με προϋπολογισμό 385.709,94 ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι η εγκατάσταση Ασύρματων Σημείων Πρόσβασης (ΑΣΠ) στο διαδίκτυο σε επιλεγμένες γεωγραφικές (υπαίθριες) περιοχές του νομού μας, μέσω ευρυζωνικών υποδομών, όπου χαρακτηρίζονται από υψηλή επισκεψιμότητα και θα υπάρχει πρόσβαση για μεγάλο αριθμό πολιτών. Συγκεκριμένα θα εγκατασταθούν ασύρματα σημεία πρόσβασης στο διαδίκτυο στους Δήμους Καλαμάτας (περιοχή Διοικητηρίου), Ιθώμης (περιοχή Αρχαίας Μεσσήνης, πλατεία Αρσινόης και πλατεία Μαυροματίου) και Πύλου (πλατεία Πύλου, χώρος προβλήτας και προκυμαία Γιάλοβας), περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα. Η προθεσμία περαίωσης του έργου ορίζεται σε 2,5 μήνες.

Οπως ανακοινώθηκε, σκοπός του έργου είναι η εκμετάλλευση των σύγχρονων νέων τεχνολογιών από τους πολίτες, αλλά κυρίως τους επισκέπτες του νομού οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 72 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

Επισκέπτες: 35561

US ZIP Codes


Χάρτης 100 τελευταίων επισκεπτών

Η Πύλος, την οποία ίδρυσε ο μεγαρέας Πύλος, γνώρισε τόσο μεγάλη ακμή και δόξα με τον Νηλέα που ο Όμηρος την αποκαλεί πόλη του Νηλέως.

Ο Νέστωρ, γιός του Νηλέα βασίλεψε τον 13ο αι. π.Χ. επί τρεις γενιές. Σύμφωνα με τον Παυσανία, η ομηρική Πύλος ήταν στο ύψωμα Κορυφάσιο, βόρεια πάνω από τον κόλπο της Βοϊδοκοιλιάς.

Δημοσκοπήσεις

Τι θα θέλατε περισσότερο από τον Δήμο

Αποτελέσματα

Καιρός Χώρα Μεσσηνίας


Created and Supported site by techelp.gr