Αρχική Τοπικά 4ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

4ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

Στο 4ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που πραγματοποιείται από αύριο έως και την Κυριακή, στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ, θα μετέχει η Μεσσηνία. Στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης θα προβάλλονται η ΕΑΣ και ιδιώτες τυποποιητές, που έδειξαν ενδιαφέρον και δήλωσαν συμμετοχή.

«Είναι θεσμός με ευρεία επισκεψιμότητα», παρατήρησε χθες στη Ν.Ε. Παραγωγής και Ανάπτυξης, ο αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος. Τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο στις 6 το απόγευμα από την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή και τον υφυπουργό Οικονομίας Σταύρο Αρναουτάκη. Στο φετινό τριήμερο τιμώμενος νομός είναι το Ηράκλειο (πέρσι ήταν η Μεσσηνία).

Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρατήρησε ότι «στο φεστιβάλ θα περάσουν πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι και θα πρέπει να προσφέρουμε δώρα - καλάθια με τοπικά προϊόντα». Γι’ αυτό και χθες η επιτροπή ενέκρινε τη διάθεση 500 - 800 ευρώ για τα καλάθια και τη μεταφορά έντυπου διαφημιστικού υλικού.

Οι τυποποιητικές μονάδες της Μεσσηνίας που θα πάρουν μέρος είναι: Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, Αγροτική Βιομηχανία Μεσσηνίας (Αγροβίμ), Κανάκης Ηλίας (Παπούλια), Νέα Εποχή (Γαργαλιάνοι), Κιτσιγιάννης Νικόλαος (Νεοχώρι Λεύκτρου), Αφοί Νικολάου Μπαρτζελιώτη Ο.Ε. (Κυπαρισσία), Αδάμ Μπουλουλής (Γαργαλιάνοι), Πολυζώης Σαράντος (Κρεμμύδια), “Seacrets of Greece” Πολυχρονοπούλου Σάσα (Καλαμάτα), Γ. Σκαρπαλέζος - Σ.

Μαρίνης Ο.Ε. (Σταυροπήγιο), Ιωάννης Π. Σταθόπουλος (Ροντάκι Κυπαρισσίας), Hensel - Maroulakis Katrin (Νομιτσί Μάνης), Τούντα Αγγελική (Περιβολάκια Ελαιοχωρίου).

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 24 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

Επισκέπτες: 130191

US ZIP Codes


Χάρτης 100 τελευταίων επισκεπτών

Συνδικάτο

Ροή Ειδήσεων

Η προηγούμενη Βενετική διοίκηση Πριν από τη δεύτερη τουρκοκρατία η Μάνη βρισκόταν υπό Βενετική διοίκηση, στην οποία πρέπει να αναφερθούμε, γιατί οι Τούρκοι συνήθιζαν στις περιοχές που δέχονταν εκούσια την υποταγή, να μην αλλάζουν το διοικητικό τους σύστημα.

Η κατάληψη της Καλαμάτας από τους Βενετούς το 1685

Δημοσκοπήσεις

Τι θα θέλατε περισσότερο από τον Δήμο

Αποτελέσματα

Καιρός Χώρα Μεσσηνίας


Created and Supported site by techelp.gr