Αρχική Νέα Ριζικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό

Ριζικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό

Ριζικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που αναμένεται να συζητηθεί τη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, το νομοσχέδιο προβλέπει κατάργηση από το 2013 των πρόωρων συντάξεων και καθιέρωση του 60ου έτους ως ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.

Παράλληλα, προβλέπει επιβολή έκτακτης εισφοράς από 5 έως 10% για όλες της συντάξεις άνω των 1.400 ευρώ από τον Αύγουστο και περικοπή των επικουρικών συντάξεων στα ελλειμματικά Ταμεία των μισθωτών από το 2012, ώστε να μην ξεπερνά η επικουρική σύνταξη το 20% της κύριας.

Αναμένεται, επίσης, σταδιακή εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών στο δημόσιο από 1/1/2011 χωρίς να θιγούν όσοι έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα έως το τέλος του 2010.

Την ίδια ώρα, σχεδιάζεται νέο αυστηρό πλαίσιο στη χορήγηση συντάξεων αναπηρίας και περικοπές στη λίστα βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 55 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

Επισκέπτες: 125635

US ZIP Codes


Χάρτης 100 τελευταίων επισκεπτών

Συνδικάτο

Ροή Ειδήσεων
Κολοκοτρώνης, Θεόδωρος
4 Απριλίου 1770 – 4 Φεβρουαρίου 1843
Images
Καπετάνιος - στρατηγός της Επανάστασης του 1821
Ψευδώνυμο: Ο Γέρος του Μοριά
Γεννήθηκε: Ραμαβούνι, Μεσσηνίας
Πέθανε: Αθήνα

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (3 Απριλίου 1770 - 4 Φεβρουαρίου 1843) ήταν Κλέφτης, πολιτικός στην Ελλάδα και καπετάνιος και στρατηγός της Επανάστασης του 1821. Έμεινε γνωστός και ως Γέρος του Μοριά.

Δημοσκοπήσεις

Τι θα θέλατε περισσότερο από τον Δήμο

Αποτελέσματα

Καιρός Χώρα Μεσσηνίας


Created and Supported site by techelp.gr