Σε διεθνείς εκθέσεις θα συμμετέχει η Μεσσηνία

imagesΣε διεθνείς εκθέσεις αλλά και στο πιο διάσημο πολυκατάστημα του Λονδίνου, το “Harrods”, προβάλλεται η Μεσσηνία τον Ιανουάριο, με έντυπο υλικό, τοπικά προϊόντα και εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτό ανακοινώθηκε από την πρόεδρο της ΝΕΤΠ Αντωνία Μπούζα, που ανέφερε ότι η επιτροπή αρχίζει να υλοποιεί σειρά δράσεων για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού.

Επεσήμανε ότι παράλληλα έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή στις πιο αξιόλογες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις. Αναλυτικότερα, η Μεσσηνία θα βρίσκεται με δικό της περίπτερο στην Ουτρέχτη (12-17/1), στη Βιέννη (14-17/1) και στη Στουτγάρδη (1624/1). Επιπλέον, σε συνεργασία με την εταιρεία Viagioxte, η οποία εκπροσωπεί τη ΝΕΤΠ σε Ιταλία και Ελβετία, η Μεσσηνία θα έχει παρουσία στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Βέρνης (14-17/1) και της Ζυρίχης (28-31/1).

«Στην προσπάθειά μας αυτή καλούμε να συνδράμουν όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον τουρισμό, προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», παρατήρησε η κ. Μπούζα.

Συνδικάτο

Ροή Ειδήσεων