Αρχική Νέα Εκστρατεία απομάκρυνσης διαφημιστικών πινακίδων

Εκστρατεία απομάκρυνσης διαφημιστικών πινακίδων

imageΕκστρατεία για την απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων ξεκινά ο Δήμος Γαργαλιάνων το επόμενο χρονικό διάστημα δίνοντας ένα περιθώριο 15 ημερών σε όσους τις έχουν αναρτήσει, να τις απομακρύνουν μόνοι τους. Από εκεί και μετά, όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Αποστολόπουλος, θα επέμβουν τα συνεργεία του δήμου για να τις απομακρύνουν, ενώ σε περίπτωση που επαναληφθεί το φαινόμενο, θα επιβληθούν τα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας του δήμου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολόπουλος σημείωσε: «Ο Δήμος Γαργαλιάνων προτίθεται να προβεί σε διαδικασίες αποξήλωσης των διαφημιστικών πινακίδων που είναι αναρτημένες σε χώρους παράνομους, όπως για παράδειγμα στο εθνικό οδικό επαρχιακό δίκτυο ή σε στύλους της ΔΕΗ, διότι έχει γίνει αποδέκτης εγγράφων από την ΔΕΗ και την Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αλλωστε προβλέπεται σαφώς και από το άρθρο 19 του κανονισμού καθαριότητας ότι δεν επιτρέπεται η ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων. Προτίθεται ο δήμος να ασκήσει αυτή του την αρμοδιότητα προκειμένου να μην βρεθεί υπόλογος και στην ΔΕΗ και σε υπηρεσίες της Περιφέρειας. Γι’ αυτό καλούμε τους συνδημότες μας οι οποίοι έχουν αναρτήσει παράνομα διαφημιστικές πινακίδες να τις απομακρύνουν εντός των επόμενων 15 ημερών γιατί κατόπιν συνεργεία του δήμου θα κινηθούν και θα τις αποξηλώσουν.

Να σημειώσουμε ότι ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Γαργαλιάνων προβλέπει ότι για διαφημιστικές πινακίδες που είναι σε στύλους ή υποσταθμούς κοινής ωφέλειας και σηματοδότες, για κάθε μία το πρόστιμο είναι 150 ευρώ. Ο δήμος δεν έχει πρόθεση να επιβαρύνει οικονομικά τους συμπολίτες μας και πολύ περισσότερο δεν έχει πρόθεση να καταστρέψει τις διαφημιστικές τους πινακίδες, γι’ αυτό τους καλεί σε διάστημα 15 ημερών να τις απομακρύνουν με δική τους ευθύνη - όπως εξάλλου τις ανάρτησαν. Διαφορετικά ο δήμος θα προβεί σε αποξήλωση και αν η ανάρτησή τους επαναληφθεί τότε θα επιβάλει τα ανάλογα πρόστιμα».

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 47 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

Επισκέπτες: 80526

US ZIP Codes


Χάρτης 100 τελευταίων επισκεπτών

Συνδικάτο

Ροή Ειδήσεων

1827. Ένα από τα τραγικότερα χρόνια στην πορεία της ελληνικής επαναστάσεως. Πριν ένα χρόνο είχε πέσει το ηρωικό Μεσολόγγι. Τον Ιούνιο του 1827 έπεσε κι ένα άλλο μεγάλο και ιστορικό οχυρό: Η Ακρόπολη των Αθηνών.

Δημοσκοπήσεις

Τι θα θέλατε περισσότερο από τον Δήμο

Αποτελέσματα

Καιρός Χώρα Μεσσηνίας


Created and Supported site by techelp.gr