Νέα Σε διεθνείς εκθέσεις θα συμμετέχει η Μεσσηνία
Σε διεθνείς εκθέσεις θα συμμετέχει η Μεσσηνία Σε διεθνείς εκθέσεις αλλά και στο πιο διάσημο πολυκατάστημα του Λονδίνου, το “Harrods”, προβάλλεται η Μεσσηνία τον Ιανουάριο, με έντυπο υλικό, τοπικά προϊόντα και εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτό...
Ιστορία Η ΜΑΝΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ (1715-1821) Μέρος 16ο
Η ανατολική λεγεώνα Η κατάληψη του Μυστρά Στην Προσηλιακή Μάνη σχηματίστηκε η Ανατολική Λεγεώνα, στην οποία αποσπάστηκαν 20 Ρώσοι στρατιώτες με το λοχαγό Μπάρκωφ και τον Ελληνα υπολοχαγό Ψαρό, ο...

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                    
ΔΗΜΟΣ  ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΝΟΜΟΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΠΑΡΑΜΟΝΗ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΝΕΣΤΟΡΟΣ  ΣΤΟΝ  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ  ΙΙ

Ο  Δήμος  Νέστορος  δικαιούται  να  παραμείνει  ως  Δήμος  με  το  ίδιο  ιστορικό  όνομα  και  με  τον  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ  ΙΙ.
Τα  επιχειρήματα είναι  απλά  και  ισχυρά  και  έχουν  ως  εξής :
1.  Ο  Δήμος   Νέστορος  ήταν  Δήμος  Χώρας  από  το  1990 . Επομένως  δεν  δημιουργήθηκε  με  τον  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ  Ι .

Διαβάστε περισσότερα...

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για βιολογικούς καθαρισμούς Κυπαρισσίας και Χώρας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τους δήμους που έχουν έργα-«γέφυρες» από το Γ‘ στο Δ‘ ΚΠΣ. Πρόκειται για τους Δήμους Κυπαρισσίας και Νέστορος με τα έργα του βιολογικού καθαρισμού, αλλά και το Δήμο Γυθείου.

Οπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη, αυτό που αλλάζει είναι ότι πλέον τα έργα περνούν στη διαχειριστική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών, από αυτήν της Περιφέρειας όπου ήταν μέχρι τώρα - χωρίς όμως να μεταβάλλεται κάτι στην ουσία και την πορεία των έργων.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκστρατεία απομάκρυνσης διαφημιστικών πινακίδων

imageΕκστρατεία για την απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων ξεκινά ο Δήμος Γαργαλιάνων το επόμενο χρονικό διάστημα δίνοντας ένα περιθώριο 15 ημερών σε όσους τις έχουν αναρτήσει, να τις απομακρύνουν μόνοι τους. Από εκεί και μετά, όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Αποστολόπουλος, θα επέμβουν τα συνεργεία του δήμου για να τις απομακρύνουν, ενώ σε περίπτωση που επαναληφθεί το φαινόμενο, θα επιβληθούν τα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας του δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Από τις 5 Μαρτίου το υπόλοιπο της επιδότησης

imageΑπό τις 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει η καταβολή του υπόλοιπου των κοινοτικών χρηματοδοτήσεων στους δικαιούχους, ανακοίνωσε χθες στη Θεσσαλονίκη η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή. Πρόσθεσε ακόμη ότι -αν καταστεί δυνατόν- η επιστροφή του ΦΠΑ στους παραγωγούς θα γίνει τον Απρίλιο, ένα μήνα νωρίτερα από το σύνηθες (ήδη έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό ποσό 140 εκατομμυρίων ευρώ για τις καλλιέργειες του 2009).

Διαβάστε περισσότερα...

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

image  
Πρόταση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης  
ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» 10 – 01 – ‘10

Εξ ουρανού η σωτηρία...

Μικρές, οικονομικές, αθόρυβες και αυτόνομες, οι μη-επανδρωμένες πτητικές συσκευές που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου, μπορούν να μας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες, μαζί με μια ξεκάθαρη εικόνα από ψηλά, συμβάλλοντας στην καλύτερη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Η δοκιμή τους στη πράξη, σε μεγάλη φωτιά πριν από λίγους μήνες στο Σχηματάρι, απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο του λόγου το αληθές...


Διαβάστε περισσότερα...

e-shops: Τα «πάντα όλα» από τον ...καναπέ σας!

Η τάση των ελλήνων να αγοράζουν πάσης φύσεως προϊόντα μέσω internet είναι αυξητική και όπως δείχνουν οι αριθμοί της στατιστικής το φαινόμενο αυτό δείχνει να φουντώνει για τα καλά. Η εξοικείωση με το internet αλλά και οι καλύτερες τιμές σε πλήθος προϊόντων συντελούν ώστε οι ηλεκτρονικές αγορές να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο και το γεγονός της διοργάνωσης της πρώτης έκθεσης e-shops, πρόσφατα στην Αθήνα.

Οι ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά το 2000 και σήμερα εμφανίζουν εξαιρετικά αυξητικές τάσεις καθώς και ένα σημαντικό όγκο συναλλαγών ενώ πλέον οι εταιρείες που πωλούν το εμπόρευμά τους ηλεκτρονικά είναι αρκετές εκατοντάδες.

Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα στον Ιανουάριο λεφτά στους παραγωγούς

Στα μέσα του Ιανουαρίου εκτιμάται ότι θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των οινοπαραγωγών τα πρώτα χρήματα για τα σταφύλια που παρέδωσαν φέτος στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας “Νέστωρ”. Αυτό επισήμανε στην “Ε” ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Σωτήρης Καλογερόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι σε πρώτη φάση θα καταβληθεί το 50% των χρημάτων που αναλογούν σε κάθε παραγωγό, και μετά από 15 μέρες περίπου το υπόλοιπο των χρημάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενα > Τελευταία >>

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 13 επισκέπτες σε σύνδεση

Στατιστικά

Επισκέπτες: 80463

US ZIP Codes


Χάρτης 100 τελευταίων επισκεπτών

Συνδικάτο

Ροή Ειδήσεων


Μανιάκι

Το περιβόητο Εκτελεστικό, με πρόεδρο το Γ. Κουντουριώτη και γραμματέα τον Μαυροκορδάτο, άρχισε να συζητά πως ο μόνος τρόπος για ν' αντιμετωπιστεί ο Ιμπραήμ ήταν να σχηματιστεί, με τα χρήματα του δεύτερου δανείου των δυο εκατομμυρίων λιρών, μισθωτός στρατός στην Αμερική που θα ερχόταν να πολεμήσει στην Ελλάδα!

Δημοσκοπήσεις

Τι θα θέλατε περισσότερο από τον Δήμο

Αποτελέσματα

Καιρός Χώρα Μεσσηνίας


Created and Supported site by techelp.gr